Activiteiten

ACTIVITEITEN

HOUTBEWERKING

LAND BEWERKING


SPORT & BEWEGING

(Brom)fietsen reparatie; kleinmetaal, werktuigbouw

Opknappen voertuigen en meubels

WINKEL

Sporten: Wandelen, trimmen, voetballen, kickboksen/ karate, kano├źn, fitness, pijl en boogschieten en raften.

 

Werkprojecten:

(Brom)fietsen reparatie; kleinmetaal, werktuigbouw

Verbouwen van groenten

Houtbewerking, meubels maken en opknappen

Begeleiding naar stage/ werk.


Muziek: Leren om een muziek instrument te bespelen. Djembe workshops en een open podium.

 

Creatief: Schilderen, beeldende vorming/ beeldhouden, sieraden maken, kleding pimpen en henna tattoo's maken.

 

Onderwijs en huiswerkbegeleiding is ook een optie. Dit kunnen wij individueel en op maat vormgeven waarbij samenwerken zoeken met afgestudeerde docenten, deze kunnen het didactische niveau vaststellen, dit op hetzelfde niveau proberen te houden en willen blijven uitdagen.

 

Naast onze gebruikelijke terugkerende activiteiten doen wij speciale seizoensgebonden activiteiten met bijvoorbeeld onze huttenbouw, kerstdiner en bbq in de zomer. Ook hebben wij excursies zoals afgelopen jaar met 1 op 1 begeleiding met de ferry naar Engeland en met de vrachtwagen naar Belgie en Frankrijk.

 

Wij van Asareel willen de focus leggen op de mogelijkheden van de jongeren, wij werken in activiteiten en projecten in groepjes omdat activiteiten in groepsverband mooie leermomenten bieden. Indien het noodzakelijk is dat deze activiteiten individueel aangeboden worden is dat wel mogelijk. Het doel is dan vaak om de jongere vanuit individuele begeleiding met kleine stapjes te laten wennen om in een kleinschalige groep zich veilig te voelen en daarin te functioneren.